ČISTILNA AKCIJA V KS Gabrovka

soboto8. 5. 2021, s pričetkom ob 8.30 uri bo v KS Gabrovka potekala čistilna akcija. V dogovoru s KSP Litija in s soglasjem lastnika bodo na prostoru parkirišča ob nekdanji poslovni stavbi Presada nameščeni zabojniki za oddajo zbranih odpadkov iz narave. Vreče ter rokavice lahko dobite na dan čistilne akcije od 8.00 naprej ter dan prej – v petek, 7. 5.,od 17.00 do 18.00 ure v prostorih KS – pod novim vrtcem. Obenem k sodelovanju vabimo koordinatorje za posamezno naselje oz. del naselja, s tem da pripravljenost sporočite v klepetu ali na ks.gabrovka@gmail.com oz. na tel. 031 356 788. Ob čistilni akciji bi se lahko evidentiralo oz. pripravil zemljevid črnih odlagališč na območju KS Gabrovka, da bi se le-ta v čim krajšem času očistila.

Ob tem prosimo, da se na dan čistilne akcije na zbirno mesto ne dovažajo gradbeni odpadki, kosovni in nevarni odpadki ipd. Čistilna akcija je namenjena odstranjevanju odpadkov iz narave in ne iz naših domov. Pri tem ne pozabimo na upoštevanje priporočil in navodil s strani NIJZ.

Vse predsednike društev, organizacij ter predstavnike interesnih skupin prosimo, da spodbudite svoje člane, da se aktivno vključijo v čistilno akcijo.

Hvala vsem za trud, energijo in aktivnosti s katerimi skupaj ustvarjamo prijaznejše in čistejše okolje v KS Gabrovka.Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja