“Osvežite se in pomagajte sebi in drugim”

 … je slogan za prodajo vode.

Gre za projekt Krajevne skupnosti Gabrovka, preko katerega se zbirajo sredstva za ustvarjanje boljših pogojev otrokom na področju KS Gabrovka. Projekt je neprofitne narave, saj zbiramo sredstva za različne namene, kar pa zajema: Obdarovanje otrok z obiskom Dedka Mraza ob zaključku leta, organizacija prireditve Veselo pustovanje za otroke, organizacija dogodkov v smislu lutkovnih ali gledaliških predstav za otroke, različnih delavnic. Projekt je zastavljen z dolgoročnim ciljem, saj bo možno to vodo kupovati skozi celo leto 2016 in dalje. Namreč naš cilj je poleg zgoraj navedenih tudi zbiranje denarja za otroška igrala v Gabrovki, katerih trenutno ni nikjer na javnem prostoru v našem kraju.

Voda se bo prodajala po večini na javnih prireditvah, pričenši na letošnjem Levstikovem pohodu. S tem sloganom nagovarjamo vse pohodnike in ljubitelje narave, da ob poti na postankih kupijo vodo s poudarkom, da z nakupom vode ne pomagajo le sebi, ampak z nakupom tudi donirajo v dobrodelne namene.

Spoštovani obiskovalec naše spletne strani, če nam želiš pomagati, da skupaj naredimo nekaj lepega in dobrega za naše otroke v našem kraju, lahko vodo kupiš in s tem že doniraš. Cena 1 plastenke 0,5l v prodaji na javni prireditvi je 1,5 evra.

Če jo pa naročite preko našega e-naslova:

svet.ks@gabrovka.si

je cena vode 1 evro, minimalno naročilo po tej ceni pa je cel zavitek, to je 12kom pakirano skupaj.

Vodo lahko tudi naročite na tel.št. 041-746-878.

Hvala